Sunday, June 22, 2008

yay!im sooooooooooo excited....today is the last day of the june holidays which means tomorrow is the first day of school...i know that all of you must be feeling very stress right now cos' tomorrow is the first day of school ma..so i have prepared some jokes for all of you.... hope you like it!!!try to answer them...if you really do not know the answer,please highlight it and you can see it cos' i put them in black colour...(:

Question1: What do you call a cute volcano?

Answer: 'lava'-ble

Question2: What kind of star is dangerous?

Answer: shooting star

Question3: How do you cut a sea into half?

Answer: 'sea' saw

Question4: How do the trees get to the internet?

Answer: The trees 'log' in.

Question5: What is the tornado's favourite game?

Answer: twister

Question6: What did the big flower say to the little flower?

Answer: How are you,bud?

Question7: What kind of tree fits into your hand?

Answer: palm-tree

Question8: When is the moon heaviest?

Answer: The moon is the heaviest when it is full.

Question9: What did the Atlantic Ocean say to the Pacific Ocean?

Answer: nothing.they just 'waved'.

Question10: Who uninvented the airplane?

Answer: 'The Wrong Brothers'

Ouestion11: What runs but never walks?

Answer: A river.

Question12: Why is it so windy at sporting events?

Answer: because of all the 'fans'.

Question13: Why can Mount Everest hear everything you say?

Answer: because it is all covered with mountaineers.

Question14: What did the traffic light say to the car?

Answer: Don't look,i'm changing.

Question15: What do you call a snowman in the summer?

Answer: A puddle.

Qeustion16: What did the volcano say to the other?

Answer: i 'lava'(love) you.

Question17: What does a snowman eat for breakfast?

Answer: frosted flakes.

Question18: Why did Mickey Mouse go into space?

Answer: he wanted to find pluto(his dog).

Question19: What did the tree wear to the swimming contest?

Answer: swimming trunks

Question20: What do you call it when you get struck by lightening?

Answer: a shocking experience.

Question21: When is a car not a car?

Answer: when it turns into a garage.

Question22: How did Benjamin Franklin feel when he discover electricity?

Answer: shocked.

Question23: Why does the ocean roar?

Answer: you would too if you had crabs on your bottom.

Question24: How do you know if the ocean is friendly?

Answer: it 'waves'.

Question25: How does the ocean pay its water bill?

Answer: it pays with sand dollars.

Question26: What month do the trees like?

Answer: sep-timber.

Question27: How does the telephone propose to his girlfriend?

Answer: he gives her a ring.

Question28: What has five eyes and sleeps on the waterbed?

Answer: The Mississippi River.

Question29: How does the barber cut the moon's hair?

Answer: E-clipse it.

Question30: How do mad scientists freshen their breath?

Answer: with experi-mint.



i know that i am very lame but this jokes will help you relieve your stress..(:if you like this jokes,you can 'tune' in to my blog more often and see whether i post more jokes...hope you like it...<3333333333333

last but not least...we have one last joke...

Joke Of The Day!!!

Question: How do you make the number one disappear?
Answer: add a 'g' to it and it is 'gone'!(:

No comments: